Camping Naturiste Le Coteau de l'Herm

9.03/10 - 4 reviews

The 17 acres camping site, consisting of a woody area at the top of a hill and a terraced lawn on the south slope of it, is divided into 50 generous pitches of at least 100 m2 (120 sq,yds) each for tents/caravans/sleepers. Each pitch, in the sun or in the shade as desired, offers a scenic view of the opposite valley and over the surrounding hills.

Please select arrival and departure dates to search availability.

Services & amenities

Book

Accommodation

See more results Close

Customers reviews

Reviews in chronological order
10 / 10
Posted 29/08/2023

Type of stay :Individuel

Accommodation :Small-Chalet

Period of stay :From 19/08/2023 to 26/08/2023

The establishment

Chaleur et convivialité

Accommodation review

Très espace des un des autres , une impression d être seul au monde en mode Robinson

7.83 / 10
Posted 07/07/2022

Type of stay :Individuel

The establishment

Accueil et visite très cordiaux, propriétaires très attentifs aux vacanciers qui séjournent au coteau de l;Herm, terrain bien entretenu ,très propre.

Accommodation review

EMPLACEMENT INDIVIDUEL

8.29 / 10
Posted 30/10/2023

Type of stay :Senioren (echt)paar

The establishment

De sfeer is heel gemoedelijk en ontspannen. Aschwin en Manja organiseren 1x per week pizza eten, erg lekker en gezellig en ook 1x p/w galette crepes, heerlijk Het hele park straalt sfeer en gemoedelijkheid uit en met de warmte is het heerlijk om af te koelen in het zwembad. Ook het uitzicht op het terrein is heel mooi en de omgeving moet je zeker gaan bezoeken, heel mooi middeleeuwse dorpjes en grotten van de oermens. De eetmarkt in Rouffignac is onovertroffen heerlijk gezellig met het hele dorp en camping eten op het dorpsplein GEWELDIG. Daarom komen we graag terug op deze camping

Ik kan eigenlijk geen minpunten bedenken waarom ik niet terug zal gaan naar deze camping

Accommodation review

We hebben alleen maar gekampeerd dus kan ik de huuraccomodaties niet beoordelen

Weet ik niet want wij waren niet in een huuraccomodatie

10 / 10
Posted 12/01/2022

Type of stay :Senioren (echt)paar

The establishment

Een zalig terrein, prachtige plaatsen en een schitterend uitzicht. Aschwin en Manja ontvangen iedereen persoonlijk en geven een rondleiding waarbij alles uitgelegd wordt. De persoonlijke aandacht voor een ieder spreekt ons wel aan. De gemoedelijke sfeer en de goede verhoudingen met de andere gasten zijn heel aangenaam, het voelt altijd weer een beetje als thuiskomen.. Er worden BBQ avonden georganiseerd, Aschwin zorgt voor het vuur en Manja voor de drankjes en patat, de rest neem jezelf mee altijd erg gezellig. Wij komen hier zeker terug, want zoek je rust en ruimte dan moet je hier zijn.

De eet avonden, gezellig met de andere gasten BBQen, Kip of Pizza eten heel ontspannen en aangenaam. Het zwembad is een topper, heerlijk afkoelen in het water en zonnen op de rand..

Accommodation review

Mooie ruime plaats met voldoende zon en zeker ook schaduw, de bodem is gras en dat vind ik ook lekker, geen betonplaat om op te staan heerlijk. En natuurlijk ook het uitzicht.

Voor ons was dit de perfecte camping, ik heb geen minpunten kunnen vinden.

1 review on 4

Location

Contact the campsite

Please wait while we check availability.